Η θερμοκρασία στην είναι: ° C και ο καιρός είναι:

Γενική Οδοντιατρική

Η αφαίρεση της τερηδόνας στα αρχικά στάδια της νόσου έχει την καλύτερη πρόγνωση για την λειτουργιά του δοντιού.

Όταν η τερηδόνα φτάσει στον πολφό του δοντιού προκαλείται μη αναστρέψιμη βλάβη. Η καταστροφή των αγγείων και των νευρών είναι δεδομένη και γι΄ αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητη η αφαίρεσή τους (απονεύρωση).

Τα εμφυτεύματα είναι ο σύγχρονος τρόπος για να αντικαταστήσουμε χαμένα δόντια.

Είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την αναπλήρωση κατεστραμένων, ή την αντικατάσταση χαμένων δοντιών.

Είναι η θεραπεία που οδηγεί τα δόντια στην κατάλληλη θέση στα οδοντικά τόξα, καθοδηγεί τις γνάθους σε αρμονική σύγκλειση.

Aποτελείται από την επιμελή αφαίρεση των μικροβίων, των τοξινών και τη υποουλικής πέτρας από την επιφάνεια της ρίζας του δοντιού.

Προληπτική Οδοντιατρική για παιδιά & ενήλικες

Φθορίωση

Τι είναι το φθόριο; Το φθόριο είναι ένα φυσικό συστατικό, που υπάρχει σε διάφο....

Λεπτομέρειες
Sealants

Τι είναι τα sealants; Οι προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών ή sealants είναι λεπτέ....

Λεπτομέρειες
Ορθοδοντική

Τα ορθοδοντικά προβλήματα είναι δυνατόν να οφείλονται σε κληρονομικούς ή σε πε....

Λεπτομέρειες
Καθαρισμός

Βαθύς Καθαρισμός Δοντιών από τον Οδοντίατρο Ο επαγγελματικός βαθύς καθαρισμ....

Λεπτομέρειες
Φθορίωση

Πότε χρειάζεται η Φθορίωση των Δοντιών; Η φθορίωση των δοντιών είναι μια θεραπ....

Λεπτομέρειες
Καθαρισμός

Που οφείλεται η ουλίτιδα? Η αιτία που προκαλεί την ουλίτιδα είναι η οδοντική πλ....

Λεπτομέρειες

Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση

H λεύκανση  δοντιών αποτελεί την πιο απλή και ανώδυνη θεραπεία, προκειμένου να βελτιώσουμε το χαμόγελο μας και τα δόντια να ανακτήσουν το λευκό χρώμα. 
Υπάρχουν δυο μέθοδοι λεύκανσης δοντιών: η μέθοδος στο ιατρείο και η μέθοδος στο σπίτι. Ο συνδυασμός και των δυο είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος λεύκανσης.

Ολοκεραμικές Στεφάνες

Η λύση για την προστασία των δοντιών που έχουν φθαρεί και για την κάλυψη των κενών διαστημάτων μετά από αναπόφευκτες εξαγωγές. Στεφάνες από πορσελάνη, που κατασκευάζονται στο εργαστήριο με τη βοήθεια σύγχρονων μέσων και υπολογιστή, προσφέροντας ανυπέρβλητο αισθητικό αποτέλεσμα

Όψεις πορσελάνης

Eίναι ένα λεπτό στρώμα από πορσελάνη, που συγκολλάται στην πρόσθια πλευρά του δοντιού προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική εικόνα του δοντιού. Αυτές οι όψεις πορσελάνης κατασκευάζονται από τον οδοντοτεχνίτη, με βάση ένα εκμαγείο – μοντέλο του στόματος που δίνει ο οδοντίατρός σας.

Τεχνικές Bonding

Ο οδοντίατρος, χρησιμοποιώντας σαν βάση τα υπάρχοντα δόντια, χτίζει σ’ αυτά ένα νέο περίβλημα, με ένα υλικό που ονομάζεται ρητίνη, και έτσι, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο «γλυπτική» στα δόντια, αναδιαμορφώνει την όψη,  το χρώμα, το σχήμα, αλλά και τη διάταξη τους, διορφώνοντας δυσμορφίες ή και ισιώνοντας τα στραβά δόντια, χωρίς σιδεράκια ή άλλες επεμβάσεις.